Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.
![Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.](https://www.alibri.es/imagec/cache/static/img-libro-alibri-360x480.jpg)
-5% dte. 64,00€
60,80€
Estalvia 3,20€
- Editorial ACRIBIA
- Autor/s ICMSF
- ISBN13 9788420008547
- ISBN10 8420008540
- Tipus Llibre
- Pàgines 612
- Any Edició 1998
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.
-5% dte. 64,00€
60,80€
Estalvia 3,20€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
- Editorial ACRIBIA
- Autor/s ICMSF
- ISBN13 9788420008547
- ISBN10 8420008540
- Tipus Llibre
- Pàgines 612
- Any Edició 1998
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Més llibres de ICMSF
69,35€
73,00€
Consulti disponibilitat
36,10€
38,00€
Consulti disponibilitat
23,75€
25,00€
Consulti disponibilitat
![](https://www.alibri.es/image/static/newsletter-alibri.png)