Cistella de la compra

Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.

Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.
-5% dte. 64,00€
60,80€
Estalvia 3,20€
  • Editorial ACRIBIA
  • Autor/s ICMSF
  • ISBN13 9788420008547
  • ISBN10 8420008540
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 612
  • Any Edició 1998
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.

-5% dte.   64,00€
60,80€
Estalvia 3,20€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

  • Editorial ACRIBIA
  • Autor/s ICMSF
  • ISBN13 9788420008547
  • ISBN10 8420008540
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 612
  • Any Edició 1998
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica