-5% dte. exclusiu web
Preparación de las conservas de carnes, pescados, leches, frutos y legumbres
-5% dte. 7,50€
7,12€
Estalvia 0,37€
Enviament
Gratuït
- Tipus Butxaca
- Autor/s Balaguer Y Primo, Francisco
- ISBN13 9788490013465
- ISBN10 8490013462
- Pàgines 152
- Idioma Castellà
-5% dte. exclusiu web
Preparación de las conservas de carnes, pescados, leches, frutos y legumbres
-5% dte. 7,50€
7,12€
Estalvia 0,37€
Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo llest per a tu.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
Libro dedicado a la preparación de las conservas de carnes, pescados, leches, frutos y legumbres, donde se aporta toda una serie de trucos para conservar en buen estado todo tipo de alimentos.
- Tipus Butxaca
- Autor/s Balaguer Y Primo, Francisco
- ISBN13 9788490013465
- ISBN10 8490013462
- Pàgines 152
- Idioma Castellà