Cistella de la compra

Aprovechamiento de los subproductos cárnicos

Aprovechamiento de los subproductos cárnicos
-5% dte. 31,86€
30,26€
Estalvia 1,59€
  • Editorial MUNDI-PRENSA
  • Autor/s Madrid Vicente, Antonio / Madrid Cenzano, Javier
  • ISBN13 9788471147752
  • ISBN10 8471147750
  • Tipus Llibre
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Aprovechamiento de los subproductos cárnicos

-5% dte.   31,86€
30,26€
Estalvia 1,59€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

  • Editorial MUNDI-PRENSA
  • Autor/s Madrid Vicente, Antonio / Madrid Cenzano, Javier
  • ISBN13 9788471147752
  • ISBN10 8471147750
  • Tipus Llibre
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica