Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

La cuina del bacallà

La cuina del bacallà
-5% dte. 11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Butxaca
  • Editorial PAGÈS
  • Autor/s Cogul, Albert
  • ISBN13 9788479356644
  • ISBN10 8479356642
  • Pàgines 152
  • Any Edició 2006
  • Idioma Català

Seccions

Gastronomia
-5% dte. exclusiu web

La cuina del bacallà

-5% dte.   11,00€
10,45€
Estalvia 0,55€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Gratuït
a partir de 18 € a Espanya peninsular
Recollida a la llibreria
Gratuït
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.

  • Tipus Butxaca
  • Editorial PAGÈS
  • Autor/s Cogul, Albert
  • ISBN13 9788479356644
  • ISBN10 8479356642
  • Pàgines 152
  • Any Edició 2006
  • Idioma Català

Seccions

Gastronomia