Cistella de la compra

ET PICA LA CURIOSITAT

ET PICA LA CURIOSITAT
-5% dte. 19,95€
18,95€
Estalvia 1,00€
  • Editorial DO CUMIO
  • ISBN13 9788482896427
  • ISBN10 8482896423
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 48
  • Any Edició 2022
  • Encuadernació Cartoné

ET PICA LA CURIOSITAT

-5% dte.   19,95€
18,95€
Estalvia 1,00€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
Enviament disponible. Rep-lo en 24 hores
Gratuït a Espanya peninsular
Recollida a la llibreria
Loading...
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

El formatge procedeix d'unlíquid, el cacau, d'una llavor, la llana, d'un animal. Tant el formatge, com la xocolata o la llana poden viatjar en un avió. Però també fan viatges pel món l'aigua i l'electricitat.Un llibre divulgatiu per a entendre i fer un recorregut per molts processos ordinaris queens envolten com ara: d'on arriba l'aigua quesali per les nostres aixetes, perquè en pitjar unbotó s'encén una llum... o fins i tot com sesosté un avió en l'aire.L'autora, María Canosa, és una experta divulgadora científica amb molts anys de professió en la matèria i amb un aval de llibresi premis de reconegut prestigi.Un llibre per a aprendre i jugar sobre el funcionament de coses que ens envolten.

  • Editorial DO CUMIO
  • ISBN13 9788482896427
  • ISBN10 8482896423
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 48
  • Any Edició 2022
  • Encuadernació Cartoné