Novetat
-5% dte. exclusiu web
Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7. Els guisats, ous i truites
-5% dte. 38,00€
36,10€
Estalvia 1,90€
Enviament
Gratuït
- Editorial SIDILLÀ
- Autor/s Marqués, Vivent / Mayol, Montse
- ISBN13 9788412818550
- ISBN10 8412818555
Seccions
Cuina Espanyola
Novetat
-5% dte. exclusiu web
Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7. Els guisats, ous i truites
Enviament
Gratuït
-5% dte. 38,00€
36,10€
Estalvia 1,90€
Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo llest per a tu.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
- Editorial SIDILLÀ
- Autor/s Marqués, Vivent / Mayol, Montse
- ISBN13 9788412818550
- ISBN10 8412818555
Seccions
Cuina EspanyolaMés llibres de Vicent Marqués
9,50€
10,00€
Consulta disponibilitat