-5% dte. exclusiu web
Larousse de los Postres
-5% dte. 9,00€
8,55€
Estalvia 0,45€
Enviament
Gratuït
- Tipus Tapa dura
- Editorial LAROUSSE
- Autor/s Hermé, Pierre
- ISBN13 9788415411765
- ISBN10 8415411766
- Pàgines 446
- Any Edició 2012
- Idioma Castellà
Seccions
Postres I Rebosteria
-5% dte. exclusiu web
Larousse de los Postres
-5% dte. 9,00€
8,55€
Estalvia 0,45€
Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo llest per a tu.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
Una obra del prestigioso repostero Pierre Hermé que resuelve todo tipo de consultas, explica cómo adentrarse con éxito en el mundo de la repostería y ayuda a profundizar en todo lo relacionado con los postres.Una amplia selección de 750 recetas, un calendario gastronómico de postres para fiestas, más de 500 fotografías y un glosario de términos de pastelería en un libro con varias reediciones en su haber.
- Tipus Tapa dura
- Editorial LAROUSSE
- Autor/s Hermé, Pierre
- ISBN13 9788415411765
- ISBN10 8415411766
- Pàgines 446
- Any Edició 2012
- Idioma Castellà
Seccions
Postres I RebosteriaMés llibres de Pierre Hermé
37,05€
39,00€
Consulta disponibilitat