-5% dte. exclusiu web
Marketing y gestión de la restauración
-5% dte. 19,95€
18,95€
Estalvia 1,00€
Enviament
Gratuït
- Tipus Tapa tova
- Editorial GESTION 2000
- Autor/s Rochat, Michel
- ISBN13 9788480888585
- ISBN10 848088858X
- Pàgines 347
- Any Edició 2002
- Idioma Castellà
Seccions
Gestió Turística
-5% dte. exclusiu web
Marketing y gestión de la restauración
Enviament
Gratuït
-5% dte. 19,95€
18,95€
Estalvia 1,00€
Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo llest per a tu.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
Esta es una obra de gran utilidad para hoteleros y restauradores; también está concebida para especialistas de Marketing Hotelero, responsables comerciales y directivos de empresas tales como: catering de aviones, clubs de vacaciones, balnearios e industrias alimentarias. Michael Rochat ha sido director del prestigioso Centre International de Glion. Es especialista en Food & Beverage Management y ha impartido conferencias en más de cincuenta países.
á
- Tipus Tapa tova
- Editorial GESTION 2000
- Autor/s Rochat, Michel
- ISBN13 9788480888585
- ISBN10 848088858X
- Pàgines 347
- Any Edició 2002
- Idioma Castellà