Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

Gastronomía. Historia del paladar

Gastronomía. Historia del paladar
-5% dte. 35,00€
33,25€
Estalvia 1,75€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Tapa dura
  • Editorial P.U.VALENCIA
  • ISBN13 9788437074627
  • ISBN10 8437074622
  • Pàgines 368
  • Col.lecció FORA DE COLÚLECCIO
  • Any Edició 2009
  • Idioma Castellà
-5% dte. exclusiu web

Gastronomía. Historia del paladar

Enviament
Gratuït
-5% dte.   35,00€
33,25€
Estalvia 1,75€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

Aquest és el primer llibre que aplica les aportacions de la nova generació d'historiadors de l'alimentació i la gastronomia de tot el món, als assoliments culinaris de les diverses civilitzacions, passades i presents, i als plaers del menjar. El resultat és una veritable història del paladar: els nostres pensaments més elevats i agradables sobre el menjar -ingredients, preparació, presentació- des de la prehistòria fins a avui. Aquest llibre és únic en la seva organització segons el que la gent pensava que era bo i com l'alimentació era part d'unes societats diferenciades. Il.lustrat profusament amb obres d'art que veritablement fan la boca aigua, aquestes pàgines ofereixen un relat -apassionant i ric en imatges- d'una de les claus més importants, no només del que ens manté vius, sinó del que ens fa sentir vius.

  • Tipus Tapa dura
  • Editorial P.U.VALENCIA
  • ISBN13 9788437074627
  • ISBN10 8437074622
  • Pàgines 368
  • Col.lecció FORA DE COLÚLECCIO
  • Any Edició 2009
  • Idioma Castellà

Més llibres de Paul Freedman