Gastronomía. Historia del paladar
- Tipus Tapa dura
- Editorial P.U.VALENCIA
- ISBN13 9788437074627
- ISBN10 8437074622
- Pàgines 368
- Col.lecció FORA DE COLÚLECCIO
- Any Edició 2009
- Idioma Castellà
Seccions
Antropologia. Temes GeneralsGastronomía. Historia del paladar
Aquest és el primer llibre que aplica les aportacions de la nova generació d'historiadors de l'alimentació i la gastronomia de tot el món, als assoliments culinaris de les diverses civilitzacions, passades i presents, i als plaers del menjar. El resultat és una veritable història del paladar: els nostres pensaments més elevats i agradables sobre el menjar -ingredients, preparació, presentació- des de la prehistòria fins a avui. Aquest llibre és únic en la seva organització segons el que la gent pensava que era bo i com l'alimentació era part d'unes societats diferenciades. Il.lustrat profusament amb obres d'art que veritablement fan la boca aigua, aquestes pàgines ofereixen un relat -apassionant i ric en imatges- d'una de les claus més importants, no només del que ens manté vius, sinó del que ens fa sentir vius.
- Tipus Tapa dura
- Editorial P.U.VALENCIA
- ISBN13 9788437074627
- ISBN10 8437074622
- Pàgines 368
- Col.lecció FORA DE COLÚLECCIO
- Any Edició 2009
- Idioma Castellà