Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

Reflexions sobre les alimentacions contemporànies. De les biotecnologies als productes ecològics

Reflexions sobre les alimentacions contemporànies. De les biotecnologies als productes ecològics
-5% dte. 13,00€
12,35€
Estalvia 0,65€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Butxaca
  • Editorial UOC
  • ISBN13 9788497889452
  • ISBN10 8497889452
  • Pàgines 176
  • Col.lecció Manuals
  • Any Edició 2010
  • Idioma Català
-5% dte. exclusiu web

Reflexions sobre les alimentacions contemporànies. De les biotecnologies als productes ecològics

-5% dte.   13,00€
12,35€
Estalvia 0,65€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

Tothom (que no es trobi en una situació anòmala) menja a diari. Les nostres alimentacions contemporànies, però, són part de les cultures i de les societats en les quals es desenvolupen i, com aquestes, es troben en una constant i continuada reformulació i evolució (està clar que avui dia no mengem com fa cinquanta anys, ni d'aquí a cinquanta anys menjarem com avui...). I les transformacions dels hàbits i de les estructures alimentàries afecten també tothom, independentment del gènere, de les classes socials, de les edats. Si una cosa està clara, però, és que les nostres alimentacions contemporànies generen debat i que, en molts sentits, marquen en bona mesura les nostres opcions d'estils de vida. En un moment de la història en el qual, molt possiblement, mai no hem menjat amb tanta "seguretat" -ni amb tanta autopercepció de seguretat-, les nostres consideracions sobre "què" mengem, d'on prové i com ha estat elaborat semblen estar més a l'ordre del dia que mai. En aquest sentit, les aportacions que presentem en aquest llibre ens porten a reflexionar sobre alguns d'aquests aspectes: des de les pors alimentàries globals fins els aliments locals; des del debat sobre les biotecnologies fins el consum verd, els aliments "bio" i l'agroecologia. Són aportacions diverses (perquè diversos són els punts de vista des dels quals s'observa a diari la nostra alimentació) i interdisciplinàries (car l'alimentació no és un camp que pugui ser abordat des d'una única disciplina), perquè el fet alimentari és complex, polièdric, i necessita d'aproximacions al més obertes possible. Aquest llibre intenta recollir aquestes premisses

  • Tipus Butxaca
  • Editorial UOC
  • ISBN13 9788497889452
  • ISBN10 8497889452
  • Pàgines 176
  • Col.lecció Manuals
  • Any Edició 2010
  • Idioma Català

Més llibres de F. Xavier Medina