Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

Ciència i xocolata

Ciència i xocolata
-5% dte. 18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Tapa tova
  • Editorial UNIV. BARCELONA
  • ISBN13 9788447536948
  • ISBN10 8447536947
  • Pàgines 144
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català
-5% dte. exclusiu web

Ciència i xocolata

-5% dte.   18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

La xocolata és un dels aliments que més passions desperta. Tant si és negra, amb llet, en pols, desfeta o en qualsevol altra presentació, agrada a gent de totes les edats. En aquest llibre el lector coneixerà la història d’aquest aliment, el procés d’elaboració i les característiques nutritives del producte, així com moltes altres anècdotes curioses. Ciència i xocolata ofereix al lector una visió molt completa del món de la xocolata i d’altres derivats del cacau, estudiant-ne tant els aspectes científics i industrials com els que tenen a veure amb la seva història i amb les aplicacions quotidianes en l’àmbit culinari i domèstic. En un to amè, endolcit amb curiositats i anècdotes llamineres, aquest llibre descobreix tots els secrets d’un dels aliments més apreciats a casa nostra.

  • Tipus Tapa tova
  • Editorial UNIV. BARCELONA
  • ISBN13 9788447536948
  • ISBN10 8447536947
  • Pàgines 144
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català