Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors
-5% dte. 14,90€
14,15€
Estalvia 0,75€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Butxaca
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/s Llopart Puigpelat, Dolors
  • ISBN13 9788490342176
  • ISBN10 8490342172
  • Pàgines 240
  • Col.lecció Altres cuina #
  • Any Edició 2000
  • Idioma Català

Seccions

Receptaris
-5% dte. exclusiu web

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors

-5% dte.   14,90€
14,15€
Estalvia 0,75€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Gratuït
a partir de 18 € a Espanya peninsular
Recollida a la llibreria
Gratuït
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

Llopart Puigpelat, DolorsDolors Llopart neix a Barcelona l'any 1947. De formació inicialment autodidacta, de 1970 a 1973 i de 1982 a 1984 estudia sociologia i etnologia a la Universitat Paul Valéry, de Montpeller, on obté la «maîtrise» en etnologia amb un treball sobre la cuina de festa al barri barceloní de Gràcia. El 1977 comença a treballar al Museu Etnològic de Barcelona i el 1980 passa al Museu d'Arts, Indústries i Tradicions Populars. És membre de l'Associació Catalana de Sociologia i de l'Institut Català d'Antropologia, així com de l'International Council of Museums i de l'American Anthropological Society. Ha impartit cursos de museologia i museografia etnogràfiques, i ha publicat articles sobre temes relacionats amb la festa, sobre museus locals i comarcals, i sobre teoria museològica. En els seus estudis etnogràfics s'ha interessat especialment pels aspectes relacionats amb la vida quotidiana, la llar i l'alimentació. D'aquest interès, n'és fruit, en bona part, el llibre que teniu a les mans.

  • Tipus Butxaca
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/s Llopart Puigpelat, Dolors
  • ISBN13 9788490342176
  • ISBN10 8490342172
  • Pàgines 240
  • Col.lecció Altres cuina #
  • Any Edició 2000
  • Idioma Català

Seccions

Receptaris