Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

Gastronomía de Madrid. Cocina, historia y tradición

Gastronomía de Madrid. Cocina, historia y tradición
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Butxaca
  • Editorial MODUS OPERANDI
  • Autor/s DIAZ YUBERO, ISMAEL
  • ISBN13 9788494124334
  • ISBN10 8494124331
  • Pàgines 280
  • Col.lecció ESTRELLAS DE LA GASTRONOMIA
  • Any Edició 2014
  • Idioma Castellà

Seccions

Recetarios
-5% dte. exclusiu web

Gastronomía de Madrid. Cocina, historia y tradición

Enviament
Gratuït
-5% dte.   20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Gratuït
a Espanya peninsular
Recollida a la llibreria
Gratuït
 Disponible! Compra'l ara i recull-lo demà.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

  • Tipus Butxaca
  • Editorial MODUS OPERANDI
  • Autor/s DIAZ YUBERO, ISMAEL
  • ISBN13 9788494124334
  • ISBN10 8494124331
  • Pàgines 280
  • Col.lecció ESTRELLAS DE LA GASTRONOMIA
  • Any Edició 2014
  • Idioma Castellà

Seccions

Recetarios

Més llibres de ISMAEL DIAZ YUBERO