Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

El llibre dels embotits

El llibre dels embotits
-5% dte. 15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Butxaca
  • Editorial SIDILLÀ
  • Autor/s Buxeda, Gerard
  • ISBN13 9788494256486
  • ISBN10 8494256483
  • Pàgines 224
  • Col.lecció QuèViures #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català

Seccions

Receptaris
-5% dte. exclusiu web

El llibre dels embotits

-5% dte.   15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Gratuït
a partir de 18 € a Espanya peninsular
Recollida a la llibreria
Gratuït
 Disponible! Compra'l ara i recull-lo demà.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

Catalunya és terra d'embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que es celebrava als masos. Quatre elaboradors d'embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l'elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l'Empordà. Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millor embotits de la nostra tradició.

  • Tipus Butxaca
  • Editorial SIDILLÀ
  • Autor/s Buxeda, Gerard
  • ISBN13 9788494256486
  • ISBN10 8494256483
  • Pàgines 224
  • Col.lecció QuèViures #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Català

Seccions

Receptaris