Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

CUINA DEL SERRALLO, LA

CUINA DEL SERRALLO, LA
-5% dte. 11,30€
10,73€
Estalvia 0,57€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Butxaca
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/s Arjona Cabello, Carme
  • ISBN13 9788497913423
  • ISBN10 8497913426
  • Pàgines 128
  • Col.lecció El Cullerot
  • Idioma Català
-5% dte. exclusiu web

CUINA DEL SERRALLO, LA

-5% dte.   11,30€
10,73€
Estalvia 0,57€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

«Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesco...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pesca¡dors, tots tenen el seu secret, la recepta passada de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor. I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ostres, cloïsses... Qui ha sabut portar a la cuina tot aquest tresor del mar, captant els secrets i els ambients de tots els racons, és la Mari Carme Arjona en el seu llibre. Convido l'amable lector a llegir-lo, ja que descobrirà i gaudirà d'una cuina molt especial: la dels fruits del mar.»

  • Tipus Butxaca
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/s Arjona Cabello, Carme
  • ISBN13 9788497913423
  • ISBN10 8497913426
  • Pàgines 128
  • Col.lecció El Cullerot
  • Idioma Català