-5% dte. exclusiu web
CUINA DEL SERRALLO, LA
-5% dte. 11,30€
10,73€
Estalvia 0,57€
Enviament
Gratuït
- Tipus Butxaca
- Editorial COSSETANIA
- Autor/s Arjona Cabello, Carme
- ISBN13 9788497913423
- ISBN10 8497913426
- Pàgines 128
- Col.lecció El Cullerot
- Idioma Català
-5% dte. exclusiu web
CUINA DEL SERRALLO, LA
-5% dte. 11,30€
10,73€
Estalvia 0,57€
Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo llest per a tu.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
«Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesco...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pesca¡dors, tots tenen el seu secret, la recepta passada de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor. I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ostres, cloïsses... Qui ha sabut portar a la cuina tot aquest tresor del mar, captant els secrets i els ambients de tots els racons, és la Mari Carme Arjona en el seu llibre. Convido l'amable lector a llegir-lo, ja que descobrirà i gaudirà d'una cuina molt especial: la dels fruits del mar.»
- Tipus Butxaca
- Editorial COSSETANIA
- Autor/s Arjona Cabello, Carme
- ISBN13 9788497913423
- ISBN10 8497913426
- Pàgines 128
- Col.lecció El Cullerot
- Idioma Català