-5% dte. exclusiu web
POSTRES DE L'ARIMANY DE TARRAGONA
-5% dte. 12,20€
11,59€
Estalvia 0,61€
Enviament
Gratuït
- Tipus Butxaca
- Editorial COSSETANIA
- Autor/s ARIMANY I MINGUELLA, SALVADOR
- ISBN13 9788497913355
- ISBN10 8497913353
- Pàgines 144
- Col.lecció El Cullerot
- Any Edició 2003
- Idioma Català
-5% dte. exclusiu web
POSTRES DE L'ARIMANY DE TARRAGONA
-5% dte. 12,20€
11,59€
Estalvia 0,61€
Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo llest per a tu.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
Aquest llibre no pretén fer càtedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qualsevol persona a qui li agradi fer dolços pugui tenir la confiança que els que faci li sortiran bé a la seva cuina familiar. Està escrit de manera entenedora, perquè el resultat final sigui bo, rigorós i s'assembli al màxim al producte professional. Seguint els processos que proposa el llibre, no hi ha pèrdua per obtenir el resultat esperat. També està pensat per als qui tenen afició a la cuina en general, i fins i tot ens atrevim a dir que els cuiners professionals hi poden trobar un ajut pel que fa a les postres i a la interrelació entre la cuina salada i els pastissos. L'autor proposa en aquest llibre perdre la por i atrevir-se a elaborar postres de pastisseria. Els resultats segur que us encoratjaran i tindreu una gran satisfacció quan porteu les vostres creacions a taula.
- Tipus Butxaca
- Editorial COSSETANIA
- Autor/s ARIMANY I MINGUELLA, SALVADOR
- ISBN13 9788497913355
- ISBN10 8497913353
- Pàgines 144
- Col.lecció El Cullerot
- Any Edició 2003
- Idioma Català