-5% dte. exclusiu web
Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú
-5% dte. 14,50€
13,77€
Estalvia 0,73€
Enviament
Gratuït
- Tipus Butxaca
- Editorial COSSETANIA
- Autor/s FRANC·S I MARTORELL, RAMON
- ISBN13 9788497911221
- ISBN10 8497911229
- Pàgines 160
- Col.lecció El Cullerot
- Any Edició 2001
- Idioma Català
-5% dte. exclusiu web
Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú
-5% dte. 14,50€
13,77€
Estalvia 0,73€
Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo llest per a tu.
Gràcies per comprar en llibreries reals.
De les incommensurables gambes de Vilanova als ancestrals bull de tonyina, espineta o all cremat, passant pel popular xató casolà, els espigalls o uns bons borregos, Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú és un recorregut sentimental pels productes gastronòmics i els fogons de la capital del Garraf. És un llibre de suculències que no vol ser un receptari tot i incloure-hi receptes. El recull d'aquests productes i plats, i els seus protagonistes, es concep com un àpat. O sigui, hi trobarem entrants, primers plats, segons plats, postres i un bon cafetonet. Tot plegat és un treball periodístic que és el reflex d'una cuina identitària, la vilanovina.
- Tipus Butxaca
- Editorial COSSETANIA
- Autor/s FRANC·S I MARTORELL, RAMON
- ISBN13 9788497911221
- ISBN10 8497911229
- Pàgines 160
- Col.lecció El Cullerot
- Any Edició 2001
- Idioma Català