Cistella de la compra

-5% dte. exclusiu web

Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú

Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú
-5% dte. 14,50€
13,77€
Estalvia 0,73€
Enviament
Gratuït
  • Tipus Butxaca
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/s FRANC·S I MARTORELL, RAMON
  • ISBN13 9788497911221
  • ISBN10 8497911229
  • Pàgines 160
  • Col.lecció El Cullerot
  • Any Edició 2001
  • Idioma Català
-5% dte. exclusiu web

Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú

-5% dte.   14,50€
13,77€
Estalvia 0,73€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

De les incommensurables gambes de Vilanova als ancestrals bull de tonyina, espineta o all cremat, passant pel popular xató casolà, els espigalls o uns bons borregos, Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú és un recorregut sentimental pels productes gastronòmics i els fogons de la capital del Garraf. És un llibre de suculències que no vol ser un receptari tot i incloure-hi receptes. El recull d'aquests productes i plats, i els seus protagonistes, es concep com un àpat. O sigui, hi trobarem entrants, primers plats, segons plats, postres i un bon cafetonet. Tot plegat és un treball periodístic que és el reflex d'una cuina identitària, la vilanovina.

  • Tipus Butxaca
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/s FRANC·S I MARTORELL, RAMON
  • ISBN13 9788497911221
  • ISBN10 8497911229
  • Pàgines 160
  • Col.lecció El Cullerot
  • Any Edició 2001
  • Idioma Català