Cistella de la compra

El sucre en la història
-5% dte. 20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
  • Editorial PAGÈS
  • ISBN13 9788499754260
  • ISBN10 8499754260
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 312
  • Col.lecció Verum et Pulchrum
  • Any Edició 2014
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
-5% dte.   20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

Menàrguens acollí el 1900 una sucrera de remolatxa que immediatament esdevingué la indústria més important de les terres de ponent. Aviat desfermà unes conseqüències socials que, en certa manera, retornaren a la vila el vigor i la puixança de què va gaudir a l'edat mitjana, dins del comtat d'Urgell. La coincidència entre hist.ria i sucre ha facilitat que Menàrguens esdevingui a hores d'ara la seu ideal on repassar el recorregut del sucre al llarg de la hist.ria. En donen pregona mostra les trobades científiques que el 2011 i el 2012 hi han aplegat destacats investigadors. Els seus textos, aquí reunits, posen en relleu que el sucre en la societat configura una hist.ria entreteixida d'alimentació, quotidianitat i economia.

  • Editorial PAGÈS
  • ISBN13 9788499754260
  • ISBN10 8499754260
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 312
  • Col.lecció Verum et Pulchrum
  • Any Edició 2014
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Més llibres de